Garbage Garage – Игра със забавна автоморга

Garbage Garage – Игра със забавна автоморга

Уеб базирани игри - upjers.com

Garbage Garage – Браузър игра с коли

Играта с рециклиране на автомобили Garbage Garage ти позволява да управляваш своя собствена автоморга. Разглоби колите транспортирани до твоя двор, продай частите на най-добрата цена в своя гараж. Спечелените пари в играта се наричат ЛеФчета и могат да се използват за покупка на различни аксесоари за твоята автоморга. Използвай ги, за да създадеш най-добрата автоморга.


Garbage Garage

Забавна игра за всички

Браузър базираната игра Garbage Garage предлага забавление за играчи от всички възрасти.

Облика на автоморгата

Като браузър базирана игра, играта с рециклиране на автомобили Garbage Garage предлага на своите играчи наистина уникална обстановка.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Една привлекателна жена в играта Garbage Garage

Идеята на играта

Многостранната браузър игра Garbage Garage удивлява своите играчи с наистина необикновен замисъл. Тук, можете да откриете света на автоморгите. Ще разглобявате коли, продавате части и малко по-малко ще разширявате своите земи за рециклиране. Открийте много изключителни възможности и се насладете на безплатната за игра браузър базирана игра Garbage Garage. Усвоете сложни мисии и печелете страхотните награди, които играта ви предлага.

Най-доброто рециклиране на автомобили

Забавната браузър игра Garbage Garage ви поставя предизвикателна задача: вашата цел е да станете най-добрият в рециклирането на автомобили в цял свят. Ето защо вие ще правите всичко възможно, за да разширявате своята автоморга стъпка по стъпка. Ще започнете скромно, чрез разглобяване основно на по-малки коли. Вашите умения в рециклирането на коли няма да останат незабелязани за дълго и скоро ще ви се изпраща голямо разнообразие от различни превозни средства. Вашата звезда ще изгрее! Garbage Garage е забавна за игра браузър базирана игра, и ще научите трикове на търговията не от някой друг, а от най-известните собственици на автоморга в Германия, братята Лудолфс. Открийте истински забавната игра!

Screenshot 4
Screenshot 5

Открийте безплатните за игра игри на Upjers

Тук всеки може да се присъедини безплатно. Продуцента на игри Upjers разработва браузър игри от 2006та. Браузър игрите са онлайн игри, които могат да се играят във всеки браузър - без сваляне. Игрите на Upjers са разнообразни с жанрове от икономически симулации до рециклиране на автомобили.

Форум - Garbage Garage