Garbage Garage – Игри с коли ✔

Garbage Garage – Браузър базирана игра с автоморга

Уеб базирани игри - upjers.com

Garbage Garage – Игри с коли - изживяване

Играта с автоморга Garbage Garage ви позволява да развиете своя собствена автоморга. Вие ще разглобявате всякакъв размер превозни средства, които се доставят във вашият двор. Спасените части като купета, гуми, акумулатори и спирачки, могат да се продадат чрез вашият гараж на най-добрите цени. Garbage Garage ви позволява да се наслаждавате на безплатна игра с коли.


Garbage Garage

Безплатни игри с коли

Браузър играта Garbage Garage позволява на потребителите да играят игра с коли безплатно и да опитат множеството възможности, с които разполага играта.

Забавни игри за всички

Браузър игри като Garbage Garage са истински забавни и позволяват на разнообразна публика да се наслаждава на игрите с коли безплатно.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Една привлекателна жена в играта Garbage Garage

Garbage Garage – Историята

Garbage Garage предлага на своите играчи уникална обстановка. Започвате да развивате своите първи коли в относително пуст двор. След това, ще продадете спасените части в размяна на ЛеФчета. Колкото повече ЛеФчета успеете да спечелите, толкова по-голям е обхвата от дизайн и украшения, с които ще разполагате. Тунинговайте своя двор с разнообразие от различни предмети като пощенска кутия, хамаци и фламинго. Изживейте безплатни игри с коли!

Завладяващата вселена на морга за коли

Garbage Garage ви предлага идеални възможности, за да изживеете игрите с коли безплатно в най-добрата им светлина. Плюс това, браузър игрите могат да се играят напълно безплатно. Всичко, което ви е нужно, за да се присъедините е компютър с интернет и активен е-мал адрес. Щом нужните изисквания са покрити, можете да се регистрирате от страницата за вход на играта и да си създадете безплатен акаунт. По време на наръчника, най-известните търговци на части втора употреба, Лудолфс, ще ви обяснят най-важните части на играта.

Screenshot 4
Screenshot 5

Открийте безплатно: Игри създадени от Upjers

Открийте безплатните игри създадени от Upjers. Базирания в Бамберг продуцент на игри Upjers разработва браузър базирани игри от 2006та. Цветните онлайн игри могат да се играят във всеки браузър и не изискват сваляне или инсталации. Няма нужда да споменаваме, че голямото разнообразие от жанрове включва и безплатни браузър игри с коли.

Форум - GarbageGarage