Garbage Garage – Забавни игри с тунинг

Garbage Garage – Вълнуващи игри с тунинг

Уеб базирани игри - upjers.com

Garbage Garage – Забавни игри с тунинг

Тя е забавна, разнообразна и изпълнена до горе с много авто части: това е браузър базираната игра Garbage Garage. Garbage Garage ви позволява да развиете своя собствена автоморга, да разглобявате коли и да продавате частите им в своя гараж. Уверете се, че имате възможно най-много ЛеФчета и ще можете да превърнете своя гараж в истинска мечта.


Garbage Garage

Известната игра с автоморга

Хитът сред тунинг игрите Garbage Garage е много яка игра. Елате и изпитайте изключително разнообразната и вълнуваща браузър игра.

Какви са тунинг браузър игрите

Играта ви позволява да търгувате с части на коли и да овладеете разнообразие от различни предизвикателства.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Една привлекателна жена в играта Garbage Garage

Възможностите

Играта автоморга Garbage Garage ви предоставя богатство от различни възможности специфични за браузър тунинг игрите. Разглобявайте колите на рампата на своя гараж. Ще започнете с малки коли, които ще се доставят в гаража ви. Докато вдигате своето ниво, размера на колите, които се доставят също ще се увеличава, което ще увеличава и вашите печалби.

Играйте Garbage Garage безплатно

Браузър базираните игри се класират в жанра тунинг игри и могат да се играят изцяло безплатно. Всичко, от което се нуждаят играчите, за да се присъединят е компютър с интернет и валиден е-майл адрес. Ако тези условия са изпълнени, можете да започнете. Появата им в телевизията е спечелила база от фенове, която се разширява - братята Лудолф, Уве, Мани и Питър, чиято автоморга се намира в Дернбах, Германия ще ви напътстват в играта. Изпитайте истински скъпоценен камък сред игрите с тунинг и отворете своя собствена онлайн, виртуална автоморга.

Screenshot 4
Screenshot 5

Безплатни за игра: Игри от Upjers

Базирания в Бамберг разработчик на игри Upjers развива браузър базирани игри от 2006та. В многоцветните онлайн игри са изцяло безплатни за игра. Жанра включва голямо разнообразие от игри, като градински симулации, екшън ролеви игри, зоопарк игри или тунинг игри.

Форум - Garbage Garage