Браузър базирана игра с коли » Garbage Garage

Garbage Garage – Ваша собствена виртуална автоморга

Уеб базирани игри - upjers.com

Garbage Garage – Браузър базирана игра с коли

Искате да опитате онлайн игра с коли? Тогава играта с автоморга Garbage Garage е точното нещо за вас. Браузър базираната игра ви позволява да заемете ролята на реставратор на коли и да построите своя печеливша автоморга. Разполагате с много възможности, за да оформите своята автоморга, така както искате. Разширете и украсете земите си стъпка по стъпка, и да се насладете на вселената на онлайн игрите с коли.


Garbage Garage

Онлайн игри с коли

Благодарение на своите вълнуващи възможности, Garbage Garage предлага забавление на всички фенове на браузър базираните онлайн игри.

Игри за всички

Браузър игрите, а сред тях и безплатните за игра онлайн игри с коли, са известни сред хора от всички възрасти.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Една привлекателна жена в играта Garbage Garage

Съдържанието на играта

Забавната игра с автоморга Garbage Garage, ви позволява да развиете своя автоморга - стъпка по стъпка, малко по-малко. Започвате с относително малък двор и малко оборудване. Колите, които разглобявате на рампата си също са доста малки. Докато играта напредва ще вдигате нивото си, и ще започнете да получавате по-големи коли и да оптимизирате печалбите си. Колкото по-добри са колите, толкова по-голяма е печалбата във формата на ЛеФчета, които частите ще ти носят.

Смешна и забавна онлайн игра

Изпитайте разнообразния свят на игрите с коли онлайн. Garbage Garage, една от най-забавните и вълнуващи игри с коли онлайн, ви позволява да управлявате своя автоморга и да я разширявате с всяко ниво, което достигнете. Най-известните собственици на автоморга в Германия, братята Мани, Уве и Питър Лудолф ще ви придружават през играта. Те ще ви покажат най-важните възможности и ще ви позволят да изпитате удивителната вселена на онлайн игрите с коли. Присъединете се сега! Всичко, от което се нуждаете е компютър с интернет и валиден е-майл адрес, след което можете да запалите двигателя и да се отправите към една наистина изключителна браузър игра.

Screenshot 4
Screenshot 5

Забавни и безплатни за игра игри от Upjers

Компанията Upjers, разположена в Бамберг, Германия, разработва браузър базирани игри от 2006та. Цветните онлайн игри са изцяло безплатни, не изискват сваляне или инсталация. Жанровете покриват голям брой дизайни, които включват онлайн игри с коли, както и забавни симулации.

Форум - Garbage Garage