безплатни игри с коли » Garbage Garage

Garbage Garage – Виртуална автоморга във вашият браузър

Уеб базирани игри - upjers.com

Garbage Garage Безплатно изживяване в безплатни игри с коли

Смях и забавление, страхотни мисии и вълнуващи състезания: това ви предлагат безплатните игри с коли. Браузър базираната игра Garbage Garage комбинира хитро страхотни игрови елементи с истински уникален дизайн. Garbage Garage се развива в автоморга, която можете да построите и разширявате стъпка по стъпка, като разглобявате коли на части и ги продавате в своя гараж.


Garbage Garage

Уникалната браузър игра

Насладете се на браузър игри с коли така както трябва, защото Garbage Garage е наистина уникална браузър игра.

Безплатни игри с коли

Сред различните игрови жанрове на браузър игрите, безплатните игри с коли ви предлагат богата селекция от възможности.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Една привлекателна жена в играта Garbage Garage

Изживейте безплатните игри с коли

Забавната браузър игра Garbage Garage ви позволява да заемете ролята на амбициозен собственик на автоморга. Започвате тромаво и ще си проправяте път към върха. За да ви помогнем да се издигнете от новак в света на автоморгите имаме много полезни възможности в играта. Разглобявайте различни превозни средства на рампите в своя гараж - през развитието на играта ще можете да разглобявате моторници, камиони, хеликоптери, танкове и джетове.

Garbage Garage – Идеята на играта

Играта Garbage Garage е насочена към изключително голяма публика, защото тук важи забавлението. Мъже и жени, млади и големи, както и възрастни граждани се наслаждават на игрите с коли. Garbage Garage ви предлага уникален сценарий на икономическа игра. Разполагате с разнообразни възможности за украсяване на вашата автоморга. Заедно с практичното оборудване - като парко места - ще можете да подсилите земите на своя Garbage Garage с екзотични елементи, от фламинго до хамелеони и машини за игра.

Screenshot 4
Screenshot 5

Открийте безплатно: игри създадени от Upjers

Уникални браузър базирани действия - такива са цветните онлайн игри създадени от Upjers. Издателят Upjers базиран в Бамберг произвежда и стартира браузър игри от 2006та. Голямото портфолио от игри включва безплатни игри с коли, толкова колкото и икономически симулации и зоо игри.

Форум - Garbage Garage