Многоцветна автоморга игра » Garbage Garage

Garbage Garage – Забавната игра с коли

Уеб базирани игри - upjers.com

Garbage Garage – Многоцветна автоморга игра

Многоцветната автоморга игра Garbage Garage ви позволява да развиете свой собствен двор за разглобяване. Ще разглобявате различни коли, продавате частите им на възможно най-добрите цени и ще сформирате виртуални приятелства с други играчи, за да се подкрепяте и да споделяте печалбите си. Елате и изпитайте възможностите, които браузър играта Garbage Garage ви предлага.


Garbage Garage

Наистина известна игра

Известните собственици на автоморга Мани, Уве и Питър Лудолф, познати от телевизията, ще ви научат как да играете играта автоморга Garbage Garage.

Игра изпълнена със събития

Тази игра не е като другите. Играта с автоморга Garbage Garage ви позволява да управлявате свой гараж.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Една привлекателна жена в играта Garbage Garage

Браузър базирана автоморга

Garbage Garage е изключително забавна браузър базирана игра автоморга. Следвайте братята Лудолфс през уникалната браузър базирана игра. Известните ТВ звезди, специалисти по части на коли и собственици на автоморга ще ви водят през играта и ще ви научат на триковете на търговията. Изживейте тази изключителна браузър игра, търгувайте с части и развийте своя собствена автоморга.

Безплатни и забавни игри с коли

Започвате играта с малка кола като първото превозно средство доставено във вашата автоморга. Играта автоморга Garbage Garage започва тромаво. Вашата цел е да развиете своята автоморга стъпка по стъпка. За да се развивате ви трябват парите в играта ЛеФчета, както и много енергия. Всеки няколко минути, нова кола ще се доставя до вашата автоморга, готова да бъде поставена на едно парко място и преместена на рампата. Щом колата е поставена на рампата, можете да я разглобите. Няма нужда да споменаваме, че ще отнеме малко енергия. Щом я преместите в гаража, спасените части от колата могат да се продадат на възможно най-добрите цени.

Screenshot 4
Screenshot 5

Присъединете се безплатно: игри създадени от Upjers

Браузър игрите станаха истински масов феномен само за няколко години. Милиони играчи в цял свят се наслаждават на тези безплатни онлайн игри. Базирания в Бамберг разработчик на игри Upjers произвежда браузър игри, като безплатната игра автоморга Garbage Garage, от 2006.

Форум - Garbage Garage