Garbage Garage » Вълнуващи безплатни игри

Garbage Garage – Играта с автоморга

Уеб базирани игри - upjers.com

Garbage Garage – Вълнуващи безплатни игри

Тази браузър игра не е като други. В Garbage Garage, се грижите за своя собствена автоморга. Разглобявайте коли, които получавате на рампата в автоморгата, продавайте резервните части в своя гараж и печелете ЛеФчета в процеса. Благодарение на уникалния замисъл и невероятен дизайн, Garbage Garage ви предлага смях, вълнение и забавление - забавлявайте се с една от най-яките браузър игри в света!


Garbage Garage

Игри във вашият браузър

Искате да опитате безплатни игри директно във вашия браузър? Забавната игра с автоморга Garbage Garage е точното нещо за вас!

В автоморгата

Тук се случва всичко: във вашата собствена автоморга. Тук ще се грижите за важни задачи и така ще напредвате в играта.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Една привлекателна жена в играта Garbage Garage

Garbage Garage – Опции

Garbage Garage ви предлага широко разнообразие от възможности. Екипирайте своята автоморга с разнообразни аксесоари - от пощенска кутия до фламинго. Използвайте черният пазар, за да печелите коли на изключително ниски цени. Изпълнявайте задачите, които Лудолфс ще ви изпращат и използвайте своите тунинговани возила, за да се състезавате с други играчи на арената.

Безплатни и забавни игри

Те са забавни и безплатни игри. Всичко, от което се нуждаете за да изпробвате тези браузър игри е компютър с интернет и валиден е-майл адрес. Ако тези изисквания са спазени, можете да се регистрирате от началната страница на играта, да си направите безплатен акаунт и да започнете незабавно. Все пак, безплатните игри имат много забавни възможности и много опции в запас. Наръчника ще ви научи на всичко, което трябва да знаете, за да можете да играете Garbage Garage. Щом научите триковете на търговията, можете да започнете да строите най-добрата автоморга в света. Докажете своите умения като мениджър на автоморга в Garbage Garage!

Screenshot 4
Screenshot 5

Забавни и безплатни за игра: Игри създадени от Upjers

Компанията Upjers GmbH & Co KG, намираща се в град Бамберг, Германия, разработва браузър игри от 2006та. Цветните онлайн игри са безплатни за игра и не изискват сваляне или инсталация. Портфолиото от игри на Upjers включва около 30 безплатни игри, включително игри с автоморга, както и бизнес симулации.

Форум - GarbageGarage