Garbage Garage » Забавната браузър игра

Garbage Garage – Играта автоморга

Уеб базирани игри - upjers.com

Garbage Garage – Забавната браузър игра

Сред браузър игрите тази предлага изключителна и уникална визия: безплатната браузър игра Garbage Garage, създадена от базирания в Бамберг разработчик на игри ви позволява да отворите своя собствена автоморга. Започвате бавно, чрез разглобяване на малки коли, които се доставят в автоморгата. Спасените части след това се продават във вашият Garbage Garage и ви помагат да печелите повече.


Garbage Garage

Безплатни браузър игри

Безплатните браузър базирани игри като Garbage Garage ви предлагат постоянно забавление, чрез детайлни графики и вълнуващо развитие на играта.

Забавни игри за всички

Забавна игра за ветерани фенове на браузър игрите, както и за начинаещи. Насладете се на уникалната браузър базирана симулация на автоморга.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Една привлекателна жена в играта Garbage Garage

Възможности на браузър игрите

Браузър игрите ви предлагат много изключителни възможности. Няма нужда да споменаваме, че това важи и за играта автоморга Garbage Garage. Рампата ви позволява да разглобявате разнообразие от превозни средства, а гаража ви позволява да продавате спасените части. Плюс това, можете да украсите двора си с много страхотни предмети. Garbage Garage е истински скъпоценен камък сред браузър игрите и ви предлага много забавление и вълнение с изключителен дизайн.

Безплатни браузър игри

Браузър игрите завладяха интернет като буря. Днес милиони играчи по цял свят редовно играят тези цветни онлайн игри. Все пак присъединяването е относително лесно: всичко, от което се нуждаете е компютър с интернет и валиден е-майл адрес. Основните възможности на браузър игрите са обяснени по време на техните наръчници - щом завършат наръчника на Garbage Garage всички играчи ще могат да създадат своя собствена автоморга и да докажат своите тактически умения. Няма нужда да споменаваме, че браузър игри като Garbage Garage ви предлагат богатство от различни възможности, за да направите точно това.

Screenshot 4
Screenshot 5

Присъединете се безплатно: Игри създадени от Upjers

Браузър игрите са безплатни за игра. Компанията Upjers GmbH & Co Co KG разработва браузър игри от 2006та. Няма нужда от сваляне или инсталация; само с няколко натискания, играчите могат да се гмурнат във фантастични светове.

Форум - Garbage Garage